Kalendarium

  Kalendarium

  2018-02-15
  Lunchmöte BOUNCE 2 mars
  Välkommen!
  till vårens andra lunchträff fredagen den 2 mars på Bounce.

  Tid: 11:15 (Obs! kom i tid)

  Plats: BOUNCE, Topplocksgatan 12.

  Hitta dit: BOUNCE
   
  Ämne: Studiebesök på Bounce

  Vi besöker BOUNCE för att få information om deras verksamhet och prova på några av deras olika aktiviteter. Varje BOUNCE-anläggning är en adrenalinpark med massor av olika trampoliner, X-park (ninja warrior bana) ouch freerun/parkour.
  Vi börjar med att personal från BOUNCE berättar om deras historia och vad vi kommer att göra medan vi är där. Efter detta så delar vi in oss i två lag och startar en 1-timmes 3-kamp innehållande:

  - Stafett på deras Free Jump
  - Dodgeball
  - Ninja Warriors banan.

  För att kunna delta i aktiviteterna skall du ha med dig inneskor samt någon form av sportkläder då det kan bli svettigt under aktiviteterna. Du kan givetvis anmäla dig till lunchträffen utan att delta i 3-kampen. Vi avslutar med lunch (du anger i anmälan vilket alternativ du önskar. Du väljer ett av alternativen).

  Vill du läsa mer om BOUNCE inför besöket kan du göra det här
   
  Anmälan skall vara inne senast onsdagen den 28 februari klockan 12:00. (Observera att antalet platser är begränsat till 25 st. så först till kvarn)

  Du anmäler dig här: Studiebesök
   
  (Två från respektive företag går gratis medan ytterligare anmälda
  betalar självkostnadspris). Glöm inte att ta på dig din namnbricka så
  att de andra kan se vilket företag du representerar.

  Vill du ta med en gäst som är intresserad av att bli medlem i Bulltofta
  företagsgrupp går detta givetvis bra. Du anmäler bara dem på samma sätt som dig själv.

  Observera att anmälan är bindande och att en administrativ avgift på 200: - tas ut om du inte avbokar din anmälan senast dagen innan mötet. Avanmälan gör du på info@bfg.se


  Våra träffar fotodokumenteras så vi vill be dig som inte vill vara med på dessa foton att uppge detta i samband att träffen startar. Detta så att vi kan ta hänsyn till din önskan att inte bli fotograferad.